Kids maken Oss schoner: bijna 3000 MikMak’ers winnen prijs!

MikMak is een club van enthousiaste kinderen die voor een schone wereld gaan! In herkenbare hesjes ga je op pad om zwerfafval op te ruimen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook nog eens hartstikke gezellig! Maar er is meer… Je krijgt namelijk allerlei leuke extra’s. Zoals een handig starterspakket en vier keer per jaar een speciaal clubblad. Bovendien kun je deelnemen aan diverse toffe activiteiten!

Inmiddels zorgen bijna drieduizend MikMakkers ervoor dat de straten in de gemeente Oss schoon blijven. Nu maken de kinderen kans op een Award voor Duurzaamheid, waarmee hun initiatief beloond kan worden. Kijk het filmpje op Youtube ‘Stem op MikMak!’

Stemmen kon tot en met 9 november op awardsvoorduurzaamheid.nl. Inmiddels is bekend dat MikMak de eerst prijs heeft bemachtigd! Op maandag 22 januari 2024 zal de uitreiking plaatsvinden.

Zoek op MikMak in de categorie A. Opruimen lokaal not for profit – Gefeliciteerd MikMak’ers!