4 oktober start kinderboekenweek; Bij mij thuis

Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis kun je heel ver boven de stad uitkijken. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje. Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zo veel van elkaar leren, lees mee!

Ook de bibliotheek in de gemeente Oss organiseert verschillende activiteiten in het kader van de kinderboekenweek o.a. :

4 oktober feestelijke afstrap kinderboekenweek: Bij ons thuis in ’t Mondiaanhuis

4 – 14 oktober speurtocht kinderboekenweek 2023

4 oktober voorlees- en knutselacitiviteiten kinderboekenweek Maashorst 

4 oktober voorlees- en knutselacitiviteiten kinderboekenweek Bernheze

Kijk op de website van nobb bij activiteiten voor meer informatie