SDG action week 21 – 27 september; act together now

Verandering begint met actie. Daarom is het thema voor de SDG Action Week dit jaar ‘Act Together Now’.

Act Together Now is meer dan een slogan, het is de start van de campagne van SDG Nederland om zoveel mogelijk duurzame acties en initiatieven te verzamelen en verspreiden om elkaar te inspireren en motiveren. Alleen samen kunnen we een betere wereld creëren en nu we halverwege de levensduur van de SDG’s zijn, is dit het moment om te laten zien wat een enorme spierkracht we samen hebben.

Via de website van https://www.sdgactionday.nl/ kun je acties van jezelf of van je organisatie/stichting/bedrijf (of idee) die positieve impact heeft gemaakt delen. De meest inspirerende verhalen en initiatieven krijgen een mooie plek op de site, nieuwsbrief en socials, en iedere aangemelde actie maakt automatisch kans om dit jaar een SDG Award te winnen tijdens het hoofdevenement op 26 september in Amsterdam.

Als Global Goals Oss leggen we de nadruk op SDG17.